O nama

Posvećeni smo pružanju najboljih GPS personalnih, logističkih i transportnih usluga našim klijentima.

ZAINN GPS je globalni provajder platforme za satelitsko praćenje vozila i osoba, sa serverima koji se nalaze u Velikoj Britaniji. Poslujući kroz model indirektne distribucije, GPS platforma radi sa više od 90 dobavljača telematskih usluga (TSP) / partnera širom svijeta koji pružaju usluge satelitskog praćenja vozila za preko 9.000 kompanija. Kao dobavljač samo softvera, platforma se fokusira na istraživanje, dizajn, razvoj i održavanje softverskog rješenja zasnovanog na cloud-u koje je integrisan sa svim vodećim telematskim hardverom. Platforma na kojoj posluje ZAINN GPS trenutno prati više od 500.000 vozila u preko 100 zemalja širom svijeta.

Poslovanje je fokusirano na dvije ključne oblasti, a to su razvoj softvera i rast postojeće TSP/partnerske mreže. Fokusirajući se na razvoj softvera i kroz integraciju sa postprodajnim telematskim uređajima, pružalac usluge je u mogućnosti da brzo poboljša platformu kako bi se fokusirao na potrebe klijenata i brzo mijenjajuće tržište telematike. Slično tome, upravljanjem indirektnim distributivnim kanalom preko TSP-a/partnera, a ne putem direktne prodaje, kompanija je u mogućnosti da postigne značajan globalni otisak i pruži visok nivo usluge i podrške TSP-ovima/partnerima.

Prisustvo širom svijeta, 6 kontinenata, 17 godina iskustva, 100 zemalja širom svijeta, 500.000 GPS uređaja, 450 miliona koordinata dnevno, ∞ neograničen broj jezika, 300+ podržanih GPS uređaja raznih proizvođača.

Prvenstveno zadovoljstvo i privilegija biti sastavni dio ovakve kompanije koja prioritetno prateći moderne trendove gleda zadovoljstvo klijenta.

Nermina Zgodić

Nermina ZgodićZAINN CEO & FOUNDER

GPS, GPS sarajevo, praćenje mobitela, satelitsko pracenje vozila, nadzor vozila, pracenje kamiona, potrosnja kontrola goriva